SREDSTVA ZA PRANJE PERILA

3 komponente: Sredstvo v prahu ali tekoče pralno sredstvo,mehčalec in belilo.

V tradicionalnih pralnih sredstvih z močnejšim delovanjem so detergent, mehčalec in belilo zmešani v eni komponenti. Če so deli ločeni drug od drugega, kot pri modularnem pralnem sistemu Sonett, se lahko vsakokratni detergent uporablja v idealnem odmerku, glede na trdoto lokalne vode in stopnjo umazanosti perila je najbolj ekonomičen in ekološki način pranja perila.


40 ° 60 ° 95 ° C PRALNO SREDSTVO v prahu - koncentratModularni sistem pranjaZa vse vrste tkanin iz bombaža, lanu, žakljevine in mešanih surovin. Sonettovo pralno sredstvo vsebuje rastlinsko milo kot glavno učinkovino. Milo je naravi in človeku najbližja pralna snov. V nasprotju z drugimi detergenti ima sposobnost, da se takoj..
40 ° 60 ° 95 ° C PRALNO SREDSTVO v prahu - koncentra...

30 ° - 60 ° 95 ° C Tekoče pralno sredstvo z vonjem sivkeModularni sistem pranjaPrimerno za vse tkanine, izdelane iz bombaža, lanu, konoplje in mešanih surovin.Brez petrokemičnih površinsko aktivnih snovi, brez encimov (GSO). Uporabite Sonett mehčalec za trdoto vode višjo od 14 ° dH. Vsebuje organsko sončnično olje, milo in ek..
30 ° - 60 ° 95 ° C Tekoče pralno sredstvo z vonjem s...

Tekoče pralno sredstvo colorZ vonjem mete in limone za vse vrste pisanega perila.Pralno sredstvo je primerno za tkanine iz bombaža, lanu, žakljevine, mikrovlaken in mešanih surovin. Je blago do barv in pere temeljito s pomočjo mila iz biorastlinskih olj in sladkornih tenzidov. Je prilagojen vsem stopnjam trdote vode, zato ni p..
Tekoče pralno sredstvo colorZ vonjem mete in limone ...

Olivno pralno sredstvoza volno in sviloZa strojno in ročno pranje pri 40°C.Olivno olje visoke kvalitete je najboljša osnova za blago milo s funkcijo vračanja maščobe. Je izredno prikladen za čiščenje ter nego občutljivih volnenih in svilenih oblačil. Veganski proizvod.■Vsebuje: milo iz olivnega* in repičnega olja*, sladkorni t..
Olivno pralno sredstvoza volno in sviloZa strojno in...

Belilo in odstranjevalec madežev,Modularni sistem pranja• Za beljenje belega perila.• Za odstranjevanje madežev z belega in pisanega perila obstojnih barv.• Za posvetlitev porumenelega in sivkastega perila.Brez petrokemičnih belil. Aktiven v pralnem stroju od 50 ° C dalje. Namakanje perila čez noč je možno pri 30 ° C.Najbolj ok..
Belilo in odstranjevalec madežev,Modularni sistem pr...

Nega volneSredstvo za vračanje maščobe zahtevnejšim volnenim oblačilom, še posebej za volnene povijalne hlačke. Sonettova Nega volne, če jo uporabljamo redno, vrača volni za njeno funkcijo tako zelo potrebno volneno maščobo.■Vsebuje: volneno maščobo, milo iz olivnega olja*, sladkorni tenzidi, cetilalkohol, rastlinsko zgoščevaln..
Nega volneSredstvo za vračanje maščobe zahtevnejšim vo...

Sredstvo za izpiranjeTako, kot »curek kisa v zadnje izpiranje«, pomaga Sonettovo sredstvo za izpiranje, saj se ostanki pralnega sredstva učinkoviteje izperejo, tkanina se nevtralizira, barve pa zopet  zasijejo.■Vsebuje: čisto živilsko citronsko kislino, rastlinski alkohol (etanol), prevrtinčeno vodo ■ Na voljo: ..
Sredstvo za izpiranjeTako, kot »curek kisa v zadnje i...

Odstranjevalec madežev v razpršiluVsebuje organsko kvilajo, primeren tudi za občutljive tkanine iz volne in svile. Zelo učinkovit proti madežem sadja, kakava, kemičnega svinčnika in mastnim madežem. Veganski proizvod.■ Vsebuje: sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol, rastlinski glicerin *, kvilajo * ekstrakt citrata, naravno ete..
Odstranjevalec madežev v razpršiluVsebuje organsko kv...

Trdo milo za odstranjevanje madeževTradicionalno milo za odstranjevanje madežev. Je neverjetno učinkovito pri odstranjevanju madežev črnila, kemičnega svinčnika in krvnih madežih ter masti, sadja itd. Obstojnost barve oblačila prej preverite na kakšnem skritem robu.■Vsebuje: milo iz palmove* in kokosove* maščobe, goveji žolč, ..
Trdo milo za odstranjevanje madeževTradicionalno milo...

Mehčalec,Modularni sistem pranjaOsnovnemu pralnemu sredstvu dodamo le zares potrebno količino mehčalca, torej prilagojeno krajevni trdoti vode. S tem bo pralno sredstvo kar najbolje izkoriščeno, prizanešeno bo virom iz katerih koristimo surovine, okoliške vode pa bodo kar najmanj obremenjene. Veganski proizvod.■Vsebuje: zeolit,..
Mehčalec,Modularni sistem pranjaOsnovnemu pralnemu sr...

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)