SREDSTVA ZA POMIVANJE POSODESredstvo za ročno pomivanje posode z vonjem ognjiča Izjemno izdaten koncentrat za ročno pomivanje posode, ki je sprejemljiv tudi za občutljive ljudi, ker je izjemno prijazen koži. Veganski proizvod.■Vsebuje: sladkorni tenzidi, alkoholni sulfat kokosove maščobe, rastlinski alkohol(etanol), izvleček ognjiča*, navadna sol, citrati..
Sredstvo za ročno pomivanje posode z vonjem ognjiča ...

Sredstvo za ročno pomivanje posode z vonjem limone To je zelo ekonomična, čisto rastlinska zgoščena tekočina za ročno pomivanje posode. Ljudje, ki ga uporabljajo, menijo, da je izjemno nežen do kože. Veganski proizvod. ■Vsebuje: sladkorni tenzidi, alkoholni sulfat kokosove maščobe, rastlinski alkohol (etanol), citrati, n..
Sredstvo za ročno pomivanje posode z vonjem limone T...

Tablete za strojno pomivanje posode Glavne aktivne sestavine tablet Sonett za pomivalne stroje so natrij, silikati in sulfati repičnega olja. Tablete zmehčajo ostanke hrane ter emulgirajo in raztopijo maščobo. Kisikovo belilo (natrijev perkarbonat) služi za odstranjevanje čajnih in kavnih madežev na kozarcih in skodelicah. Cit..
Tablete za strojno pomivanje posode Glavne aktivne s...

Sredstvo za strojno pomivanje posodeNe vsebuje encimov, tenzidov, niti agresivnih belil. Kljub temu je kos še tako trdovratni umazaniji. Pomembno: Pri pomivalnem stroju nastavite višjo stopnjo trdote vode, kot je v resnici.■Vsebuje:  silikati, citrati, natrijev perkarbonat, sodo ■Na voljo: 1 kg, 3 kg in 10 kg..
Sredstvo za strojno pomivanje posodeNe vsebuje encimo...

Obnovitvena sol Za redno obnovitev ionske izmenjave v pomivalnem stroju. ■Vsebuje: Čisto sol, brez dodanih kakršnihkoli sredstev in sintetičnih barvil ■Na voljo:  2 kg..
Obnovitvena sol Za redno obnovitev ionske izmenjav...

Sredstvo za izpiranje in sijajAlkohol in sladkorni tenzidi zmanjšajo površinsko napetost vode in s tem omogočijo, da pri izpiranju zadnja voda lepše odteče s posode. Citronska kislina veže nase še preostali kamen v vodi.■Vsebuje: sulfatirano ricinusovo olje, rastlinski alkohol (etanol), sladkorni tenzidi, blazamični dodatki, pre..
Sredstvo za izpiranje in sijajAlkohol in sladkorni ten...

Eko gobica za pomivanje posode Narejena je iz celuloze, iz vlaken sisalain recikliranega PET. Ne pušča nobenih prask in je pralna do 60 ° C. Primerna je tudi za čiščenje očal, nerjavečega jekla in naredi lotus-učinek površine. ■Vsebuje: groba stran: celulozna vlakna 100%; stranska vlakna: 60% vlaknasisal, 40% recikliranega PE..
Eko gobica za pomivanje posode Narejena je iz celulo...

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)