NEGA TELESA


Vsa naša tekoča mila so izdelana iz plemenitih mil organskega oljčnega olja. Za nežno čiščenje rok, obraza in celega telesa.


Milo za roke z vonjem mešanice sedem eteričnih zeliščnih aromatičnih oljKombinacija sedmih zelišč daje tekočemu milu svoj poseben aromatičen vonj. Veganski proizvod. Primeren je za roke, obraz in celo telo.■Vsebuje: milo iz olivnega olja*, milo iz kokosovega olja*, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glic..
Milo za roke z vonjem mešanice sedem eteričnih zelišč...

Milo za roke z vonjem limoneBlago hranljivo tekoče milo s svežim vonjem. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosovega * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin *, citrati, ekstrakt limonske trave * olje (vsebuje citral *), balzam gurjun, ba..
Milo za roke z vonjem limoneBlago hranljivo tekoče mi...

Milo za roke z vonjem sivkeBlago hranljivo tekoče milo z blagodejnim in jasnim vonjem čiste sivke. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosa * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin *, citrati, ekstrakt sivke * olje (vsebuje linalol *), bal..
Milo za roke z vonjem sivkeBlago hranljivo tekoče mil...

Milo za roke v vonjem rožmarinaRožmarin je močna poživljajoča rastlina, ki temeljito ogreje organe in izboljšuje koncentracijo. Naše Sonett milo rožmarin je učinkovito in nežno. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosovega * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etan..
Milo za roke v vonjem rožmarinaRožmarin je močna poži...

Surovo miloCenovno ugodno  milo za roke iz rastlinskih olj, brez dodatkov barvil in vonjav, brez polnila in brez belil. Ker je milo dobro preležano ima zelo dolg rok uporabnosti. Veganski proizvod, brez dišav.■ Vsebuje: čisto rastlinsko milo iz palmove in kokosove maščobe, glicerin, natrijev klorid, natrijev tiosulfat.* iz..
Surovo miloCenovno ugodno  milo za roke iz rastl...

Milo za roke vrtnicaČudovito, prisrčno dišeče in blago negovalno tekoče milo za roke, obraz in telo. Veganski proizvod.■Vsebuje: milo iz olivnega olja*, milo iz kokosovega olja*, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin*, citrati, rožni izvleček iz damaščanskih vrtnic*, eterična olja palmarose*, dišeč..
Milo za roke vrtnicaČudovito, prisrčno dišeče in blag...

Milo za roke z vonjem ognjičaCalendula je znana tudi pod imenom ognjič, saj spremeni svoje svelte cvetne liste na soncu. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo. ■ Na voljo: 300 ml razpršilnik, 1 l, 10 l za ponovno polnjenje..
Milo za roke z vonjem ognjičaCalendula je znana tudi ...

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)