ČISTILNA SREDSTVAČistilo za kopalnicoPlasti vodnega kamna, maščob in umazanije v tušu, kopalni kadi in kuhinji boste s tem čistilom odstranili hitro in izjemno učinkovito. Čistilo enostavno razpršite, kratek čas pustite delovati, nato pa dobro izperite. Veganski proizvod.■Vsebuje: rastlinski alkohol (etanol), citronsko kislino, sladkorni tenzid..
Čistilo za kopalnicoPlasti vodnega kamna, maščob in um...

Čistilo za stekloČisti temeljito in brez prask vse steklene izdelke. Ima odlično čistilno moč tudi pri močni zamazanosti z insekti. V prostoru pušča za sabo prijeten svež vonj. Veganski proizvod.■Vsebuje:  rastlinski alkohol (etanol), sladkorni tenzidi,  alkoholni sulfat kokosove maščobe, naravna eterična olja sivke*..
Čistilo za stekloČisti temeljito in brez prask vse st...

Čistilo za WCNarejeno je iz olj iglavcev. Čistilo temeljito odstrani umazanijo, ostanke uriniranja in obloge kamna. Gosto čistilo se dobro oprime površine in lahko s tem izvrstno učinkuje tudi ob notranjem robu školjke in na njenih pokončnih površinah. Veganski proizvod.■Vsebuje: citronsko kislino, sladkorni tenzidi, alkoholni ..
Čistilo za WCNarejeno je iz olj iglavcev. Čistilo teme...

Univerzalno čistiloBlago, zelo izdatno čistilo za vse vrste tal, za kopalnice, kuhinje, delavnice in za avtomobile. Veganski proizvod.■Vsebuje: sladkorni tenzidi, alkoholni sulfat kokosove maščobe, rastlinski alkohol (etanol), olje pomarančne lupine (vsebuje limonen), naravno eterično olje limonske trave* (vsebuje citral*), cit..
Univerzalno čistiloBlago, zelo izdatno čistilo za vse...

Čistilo za odstranjevanje vodnega kamnaZa redno odstranjevanje kamna pri pralnih ter pomivalnih strojih in kavnih avtomatih, kot tudi  pri ekonom loncih. Izredno učinkovit je pri trdovratnih apnenčastih oblogah v straniščnih školjkah, umivalnikih in na delovnih površinah. Veganski proizvod.■Vsebuje: živilsko citronsko kisl..
Čistilo za odstranjevanje vodnega kamnaZa redno odstr...

Sredstvo za dezinfekcijo površinČisto rastlinsko dezinfekcijsko sredstvo v raztopini, pripravljeni za takojšnjo rabo. Uporablja se za dezinfekcijo v alkoholu netopnih delovnih površin in pripomočkov. Kombinacija alkohola in eteričnih olj  učinkovito uniči glivice, kvasovke, bakterije, kot tudi salmonelo in koli bakterije ..
Sredstvo za dezinfekcijo površinČisto rastlinsko dezi...

Topilo za maščobe z vonjem pomarančne lupineVisoko koncentrirano, popolnoma čisto, rastlinsko intenzivno čistilo in odstranjevalec maščob z bio pomarančnim oljem. Odstrani trdovratne maščobne in oljne madeže v kuhinji, kopalnici in delavnici, ne da bi poškodoval občutljivo površino. Primeren je tudi kot vsestransko čistilo za ..
Topilo za maščobe z vonjem pomarančne lupineVisoko ko...

Abrazivno kremno čistiloZa vse tiste, ki imajo namesto čistila v prahu raje tekoče čistilo. Posebno primerno je za čiščenje delovnih površin, armatur, umivalnikov, kuhinjskih steklo-keramičnih površin in površin iz nerjavečega jekla. Veganski proizvod.■Vsebuje: fino apneno moko iz Švabske Jure, sladkorni tenzidi, alkoholni sul..
Abrazivno kremno čistiloZa vse tiste, ki imajo namest...

Abrazivno čistilo v prahu Izjemno učinkovit in varčen čistilni koncentrat za straniščno školjko, kopalno kad, umivalnike, štedilnike, za čiščenje zažgane posode, sajastih površin pri kaminu in še veliko več. Čisti tako, da ne spraska površino, odstrani pa celo manjše obloge kamna. Veganski proizvod. ■Vsebuje: plovec v prahu, ..
Abrazivno čistilo v prahu Izjemno učinkovit in varče...

Sredstvo za Nego talz naravnimi voskiPovoščena,naoljena in lakirana tla ščiti z naravnim filmom voska. Izdelek je primeren za nego ploščic, kamna, lesa, plute, parketa, laminata, linoleja in umetnih talnih oblog. Neguje, a se ne nalaga v plasteh.Vsebuje: sladkorni tenzidi, pepeliko (kalijev karbonat), šelak vosek, karnauba vos..
Sredstvo za Nego talz naravnimi voskiPovoščena,naolj...

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)