SERIJA SENSITIV – primerna za alergike30°- 60° 95°C Tekoče pralno sredstvo SensitivModularni sistem pranjaPrimerno za vse tkanine izdelane iz bombaža, lanu, konoplje in tkanine mešanice.Brez petrokemičnih površinsko aktivnih snovi, brez encimov (GSO). Uporabite Sonett mehčalce za vodo trdote višje od 14 ° dH. Vsebuje organsko sončnično olje, mila, brez dišav. Vega..
30°- 60° 95°C Tekoče pralno sredstvo SensitivModularn...

20 ° 40 ° 60 ° C Pralno sredstvo v prahu color Sensitivza pisane tkanine z dodatkom kvilajePralno sredstvo v prahu z ekološko pridelano kvilajo za odstranjevanje madežev. Primerno za barvne in občutljive tkanine, izdelane iz bombaža, lanu, sintetičnih vlaken in mešanih tkanin. Perilo se opere zelo učinkovito tudi pri temperat..
20 ° 40 ° 60 ° C Pralno sredstvo v prahu color Sensi...

Olivno tekoče pralno sredstvo SensitivZa volno in sviloZa perilo, volno in svilo pri temperaturi do 40 ° C. Uporablja se lahko v pralnem stroju, kot tudi pri ročnem pranju. Ekološko milo iz oljčnega olja, brez dišav, je idealna sestavina za pranje občutljivih tkanin iz svile in volne.  Veganski proizvod.■Vsebuje: milo iz ..
Olivno tekoče pralno sredstvo SensitivZa volno in sv...

Sredstvo za ročno pomivanje posode/Univerzalno čistilo SensitivVsebuje: sladkorni tenzidi in alkoholni sulfat kokosove maščobe, rastlinski škrob in sladkor, Rastlinski alkohol (etanol) citrati, soli, prevrtinčeno vodo. Veganski proizvod. ■Na voljo: 0,5 l in 10 l..
Sredstvo za ročno pomivanje posode/Univerzalno čisti...

Milo za roke SensitivBlago tekoče milo brez dišav - za roke, obraz in telo. Veganski proizvod.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosovega * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin *, citrati, prevrtinčeno vodo* Iz certificirano ekološko pridelave ■ Na voljo: 300 ml razpršilnik, 1 ..
Milo za roke SensitivBlago tekoče milo brez dišav - za...

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)