Išči - sonett

Izdelki kateri se ujemajo z kriterijem iskanja

Čistilo za kopalnicoPlasti vodnega kamna, maščob in umazanije v tušu, kopalni kadi in kuhinji boste s tem čistilom odstranili hitro in izjemno učinkovito. Čistilo enostavno razpršite, kratek čas pustite delovati, nato pa dobro izperite. Veganski proizvod.■Vsebuje: rastlinski alkohol (etanol), citronsko kislino, sladkorni tenzid..
Čistilo za kopalnicoPlasti vodnega kamna, maščob in um...

Milo za roke z vonjem mešanice sedem eteričnih zeliščnih aromatičnih oljKombinacija sedmih zelišč daje tekočemu milu svoj poseben aromatičen vonj. Veganski proizvod. Primeren je za roke, obraz in celo telo.■Vsebuje: milo iz olivnega olja*, milo iz kokosovega olja*, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glic..
Milo za roke z vonjem mešanice sedem eteričnih zelišč...

 Bio milni mehurčki Igrača za otroke in odrasle za zabavo na prostem. Čudovite obarvane milne mehurčke lahko pihate skozi obroče treh različnih velikosti. Tekočina je bila testirana v skladu z CE varnostnimi standardi. Prvi milni mehurčki iz ekoloških surovin.Mala embalaža ima tudi novo značilnost. Narejena je iz polietile..
 Bio milni mehurčki Igrača za otroke in odrasle ...

40 ° 60 ° 95 ° C PRALNO SREDSTVO v prahu - koncentratModularni sistem pranjaZa vse vrste tkanin iz bombaža, lanu, žakljevine in mešanih surovin. Sonettovo pralno sredstvo vsebuje rastlinsko milo kot glavno učinkovino. Milo je naravi in človeku najbližja pralna snov. V nasprotju z drugimi detergenti ima sposobnost, da se takoj..
40 ° 60 ° 95 ° C PRALNO SREDSTVO v prahu - koncentra...

Škrob v razpršilu za pomoč pri likanjuUtrdi, zgladi in neguje vse tkanine iz bombaža, lanu, žakljevine in mešanih surovin. Olajša likanje tudi pri suhem in zmečkanem perilu. Perilo ostane dalj časa brez gub, obdrži lepo obliko in se ne umaže tako hitro. Veganski proizvod.■Vsebuje: rastlinski škrob iz koruze*, sulfatizirano ric..
Škrob v razpršilu za pomoč pri likanjuUtrdi, zgladi i...

Tekoče milo za odstranjevanje madeževDobro preizkušeno sredstvo proti madežem v tekoči obliki. Pomaga pri mastnih madežih, madežih sadja, trave, kemičnega svinčnika, krvi itd. Obstojnost barve oblačila prej preverite na skritem robu.■Vsebuje: milo iz olivnega* in repičnega olja*, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), ..
Tekoče milo za odstranjevanje madeževDobro preizkušen...

30°- 60° 95°C Tekoče pralno sredstvo SensitivModularni sistem pranjaPrimerno za vse tkanine izdelane iz bombaža, lanu, konoplje in tkanine mešanice.Brez petrokemičnih površinsko aktivnih snovi, brez encimov (GSO). Uporabite Sonett mehčalce za vodo trdote višje od 14 ° dH. Vsebuje organsko sončnično olje, mila, brez dišav. Vega..
30°- 60° 95°C Tekoče pralno sredstvo SensitivModularn...

Čistilo za stekloČisti temeljito in brez prask vse steklene izdelke. Ima odlično čistilno moč tudi pri močni zamazanosti z insekti. V prostoru pušča za sabo prijeten svež vonj. Veganski proizvod.■Vsebuje:  rastlinski alkohol (etanol), sladkorni tenzidi,  alkoholni sulfat kokosove maščobe, naravna eterična olja sivke*..
Čistilo za stekloČisti temeljito in brez prask vse st...

Dezinfekcijsko sredstvo za rokePrimerno za higiensko dezinfekcijo vaših rok. Pripravljen iz alkoholne raztopine, izključno rastlinski izdelek.Učinkovit proti bakterijam, kvasovkam, virusom z ovojnico, kot so virusi gripe in norovirusi. Veganski proizvod.■ Vsebuje: rastlinski alkohol (etanol) 70%, rastlinski glicerin *, eteričn..
Dezinfekcijsko sredstvo za rokePrimerno za higiensko ...

Milo za roke z vonjem limoneBlago hranljivo tekoče milo s svežim vonjem. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosovega * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin *, citrati, ekstrakt limonske trave * olje (vsebuje citral *), balzam gurjun, ba..
Milo za roke z vonjem limoneBlago hranljivo tekoče mi...

Penasto milo ognjič Milo za nežno čiščenje občutljive kože otrok s tinkturo ognjiča. Z milom čudovitega sadno-sladkega vonja pene naravnost iz razpršilca ​​otroci uživajo pri umivanju rok. Olja in izvlečki arom so 100% iz certificirane ekološke pridelave. Zelo ekonomičen v uporabi. Veganski izdelek.■ Vsebuje: milo iz olivnega ..
Penasto milo ognjič Milo za nežno čiščenje občutljive...

20 ° 40 ° 60 ° C Pralno sredstvo v prahu color Sensitivza pisane tkanine z dodatkom kvilajePralno sredstvo v prahu z ekološko pridelano kvilajo za odstranjevanje madežev. Primerno za barvne in občutljive tkanine, izdelane iz bombaža, lanu, sintetičnih vlaken in mešanih tkanin. Perilo se opere zelo učinkovito tudi pri temperat..
20 ° 40 ° 60 ° C Pralno sredstvo v prahu color Sensi...

30 ° - 60 ° 95 ° C Tekoče pralno sredstvo z vonjem sivkeModularni sistem pranjaPrimerno za vse tkanine, izdelane iz bombaža, lanu, konoplje in mešanih surovin.Brez petrokemičnih površinsko aktivnih snovi, brez encimov (GSO). Uporabite Sonett mehčalec za trdoto vode višjo od 14 ° dH. Vsebuje organsko sončnično olje, milo in ek..
30 ° - 60 ° 95 ° C Tekoče pralno sredstvo z vonjem s...

Čistilo za WCNarejeno je iz olj iglavcev. Čistilo temeljito odstrani umazanijo, ostanke uriniranja in obloge kamna. Gosto čistilo se dobro oprime površine in lahko s tem izvrstno učinkuje tudi ob notranjem robu školjke in na njenih pokončnih površinah. Veganski proizvod.■Vsebuje: citronsko kislino, sladkorni tenzidi, alkoholni ..
Čistilo za WCNarejeno je iz olj iglavcev. Čistilo teme...

Milo za roke z vonjem sivkeBlago hranljivo tekoče milo z blagodejnim in jasnim vonjem čiste sivke. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosa * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etanol), rastlinski glicerin *, citrati, ekstrakt sivke * olje (vsebuje linalol *), bal..
Milo za roke z vonjem sivkeBlago hranljivo tekoče mil...

Olivno tekoče pralno sredstvo SensitivZa volno in sviloZa perilo, volno in svilo pri temperaturi do 40 ° C. Uporablja se lahko v pralnem stroju, kot tudi pri ročnem pranju. Ekološko milo iz oljčnega olja, brez dišav, je idealna sestavina za pranje občutljivih tkanin iz svile in volne.  Veganski proizvod.■Vsebuje: milo iz ..
Olivno tekoče pralno sredstvo SensitivZa volno in sv...

Tablete za strojno pomivanje posode Glavne aktivne sestavine tablet Sonett za pomivalne stroje so natrij, silikati in sulfati repičnega olja. Tablete zmehčajo ostanke hrane ter emulgirajo in raztopijo maščobo. Kisikovo belilo (natrijev perkarbonat) služi za odstranjevanje čajnih in kavnih madežev na kozarcih in skodelicah. Cit..
Tablete za strojno pomivanje posode Glavne aktivne s...

Tekoče pralno sredstvo colorZ vonjem mete in limone za vse vrste pisanega perila.Pralno sredstvo je primerno za tkanine iz bombaža, lanu, žakljevine, mikrovlaken in mešanih surovin. Je blago do barv in pere temeljito s pomočjo mila iz biorastlinskih olj in sladkornih tenzidov. Je prilagojen vsem stopnjam trdote vode, zato ni p..
Tekoče pralno sredstvo colorZ vonjem mete in limone ...

Milo za roke v vonjem rožmarinaRožmarin je močna poživljajoča rastlina, ki temeljito ogreje organe in izboljšuje koncentracijo. Naše Sonett milo rožmarin je učinkovito in nežno. Veganski proizvod. Primeren za roke, obraz in celo telo.■ Vsebuje: milo iz olivnega * in kokosovega * olja, sladkorni tenzidi, rastlinski alkohol (etan..
Milo za roke v vonjem rožmarinaRožmarin je močna poži...

Sredstvo za ročno pomivanje posode/Univerzalno čistilo SensitivVsebuje: sladkorni tenzidi in alkoholni sulfat kokosove maščobe, rastlinski škrob in sladkor, Rastlinski alkohol (etanol) citrati, soli, prevrtinčeno vodo. Veganski proizvod. ■Na voljo: 0,5 l in 10 l..
Sredstvo za ročno pomivanje posode/Univerzalno čisti...

Prikazujem 1 do 20 od 42 (3 strani)